top of page
No tags yet.

Upeņu - Barley Grass Juice Powder smūtijs

Youtobe video ietekmē pasūtīju Barley Grass Juice Powder, lai liktu to pie rīta smūtijiem. Īpasi reizēs, kad mājās nav zaļumu, piemēram, spināti vai kale.


Barley Grass Juise pulveris ir super produkts, bagāts ar vitamīniem A, B1, B2, B3, B6, C, E, K. Tas satur magniju, fosforu un kāliju, cinku, dzelzi, fosforu, folijskābi un kalciju. Tas ir spēcīgs antioksidants un satur neaizvietojamās aminoskābes. Šajā pulverī esot 30 reizes vairāk vitamīna B1 un 11 reizes vairāk kalcija nekā govs pienā un gandrīz 5 reizes lielāks dzelzs saturs nekā spinātos, septiņas reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnos. Miežu zāles pulveris aizsargā šūnu DNS, uzlabo organisma spēju tikt galā ar stresu un uztur holesterīna līmeni, palīdz attīrīt asinis, regulē hormonu līmeni, stiprina un uzmundrina ķermeni. Internetā pieejamā informācija slavē šo pulveri par tā labo sastāvu un ietekmi uz organismu.


Pirmais iespaids, smarža nepatika, aizdomas, ka tas ir līdzīgs spirulīnai, ar kuru īsti nespēju sadraudzēties. Noskatītā recepte pašlaik nesanāk, jo visas sasaldētās mellenes jau apēstas :) Tā nu eksperimentēju un izmantoju upenes, kurām krājumi vēl ir.


Recepte:

  • 1 nepilna glāze mājās gatavots mandeļu piens

  • 2 saujas upenes

  • apmēram 2 tk Barley Grass Juice Powder

  • 4 Medjol dateles

  • mazliet agaves sīrups vai 1 banāns

Rezultāts:

Sākumā garša liekas dīvaina, ļoti specifiska. BET, šī specifiskā garša man iepatikās un ņemot vērā upeņu krājumus saldētavā, gatavoju šo smūtiju jau 4.dienu pēc kārtas. Vīram pulvera garša netraucē, ar banānu esot garšīgāk (es pašlaik izlaižu banānu), jo saldāk. Meita šo smūtiju nedzer, bet viņai pašlaik topā auzu pārslu putra ar avenēm :)


SEKO:

  • Google+ - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page